fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu
hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


Hygiene Systems d.o.o. uzeće učešće na ovogodišnjem 36. Međunarodnom sajmu turizma a ujedno i 10. sajmu Horeca programa koji će biti održan u trajanju od 27.2. do 2.3.2014.godine.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 880 izlagača, a broj posetilaca premašio je 58 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 250 inostranih izlagača iz 43 zemlje - za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina BEOWINE.

Ovim putem pozivamo sve naše poslovne partnere, ali isto tako i sve one koji bi da se uvere u kvalitet naše ponude da nas posete od 27.2. do 2.3.2014.god. u hali 2 Beogradskog sajma, na nivou C.

sajam turizma 2014

Tagovi

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha