fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu
hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


Hygiene Systems d.o.o učestvuje na 16. HoReCa sajmu ugostiteljske opreme koji će se održati, u sklopu 42. Međunarodnog Sajma turizma, na Beogradskom sajmu u periodu od 20. do 23. februara 2020.godine.

Turistička privreda se danas uspešno prilagođava potrebama turista, kako u potrazi za novim i zanimljivijim destinacijama, tako i u primenjivanju novih tehnologija i standarda u opremanju turističkih objekata. Ugostiteljstvo i hotelijerstvo čine pokretačku snagu turističke privrede, i svakako je neophodno da se adekvatno predstave na sajmu.

Ove godine 16. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme, HORECA, biće prava prilika kompanijama koje se bave proizvodnjom i distribucijom ove opreme da predstave svoje najnovije proizvode. Posetioci sajma biće u prilici da vide najsavremeniju opremu i sve vezano za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. U izložbenom delu moći će da vide kompletnu opremu za kuhinje, restorane i  barove. Od opreme za hotelijerstvo, u ponudi su sigurnosni sistemi i sistemi za rezervacije, posteljine, kompletna oprema za održavanje higijene i oprema za bankete. Osim toga, izlagači će ponuditi i stručnu literaturu, publikacije, i sve što je vezano za edukaciju budućih kolega. Naročite pažnja je posvećena tehnološkim inovacijama i IT rešenjima, sistemima za video nadzor i ozvučenjima. 

Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Hygiene Systems d.o.o će i ove godine uzeti učešće na HoReCa sajmu gde će predstaviti proizvode iz svog asortimana koji će svojim kvalitetom i cenama zasigurno privući Vašu pažnju. Više informacija o našem asortimanu možete pogledati ovde.

Ovom prilikom Vas pozivamo da nas posetite u Hali 2 beogradskog sajma na nivou C, štand 2312, u periodu od 20. do 23. februara 2020. godine.
 

Tagovi

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha