fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu
hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


Neki poslovni objekti su otvoreni 24 sata dnevno, dok se drugi zatvaraju u određenom periodu. Ne biste želeli da štedite i na potrošnim materijalima za higijenu kada su potrebni ili ih rasipati kada nisu potrebni. Većina higijenskih sistema koji neprestano rade ograničeni su u svojoj programskoj fleksibilnosti.

Hygiene Eye je pametna tehnologija koja kontroliše, nadgleda i upravlja pojedinačnim higijenskim sistemima u toaletima dok istovremeno smanjuje otpad, troškove i neefikasnost.

Smart sistem Hygiene Eye omogućava:

Daljinsko nadgledanje upotrebe proizvoda i dobija obaveštenja kada je svaki dozator pri kraju i zahteva dopunu proizvoda ili energije u bateriji.

Kontrola i praćenje broja posetilaca u realnom vremenu pomaže da se obezbedi čistoća toaleta i da dozatori budu dobro opremljeni i spremni za upotrebu.

Upravljanje efikasnošću troškova je ključno za svako poslovanje - smanjite gubitke, poboljšajte efikasnost i obezbedite visok nivo zadovoljstva korisnika.


Benefit Smart sistema Hygiene Eye su mnogobrojni i možete očekivati:

Potpuno funkcionalne dozatore - sa uvek dostupnim proizvodima za pranje i sušenje ruku, osvežavanje vazduha i čišćenje toaleta i pisoara.

Efikasnije upravljanje vremenom - Hygiene-Eye obaveštava čistače o dozatorima koji zahtevaju pažnju, tako da se ne troši vreme na proveravanje dozatora koji ne zahtevaju zamenu baterija i dopune. Oni znaju šta je potrebno, gde i kada.

Bolja komunikacija - podaci u realnom vremenu dele se putem Hygiene-Eye aplikacije i Hub-a, tako da su menadžeri toaleta potpuno obavešteni o aktivnostima.

Olakšava upravljanje i postizanje ciljeva čišćenja - bolje informacije pružaju kontrolu i smanjuju stres.

Smanjujenhe otpada - bolja kontrola rada dozatora i korišćenje proizvoda znači da nema nepotrebnog otpada. Dopune će se zamenjivati samo kada budu prazne, a ne kada to odgovara ciklusu čišćenja ili održavanja.

Povećavanje efikasnosti - Uvidi dobijeni putem Hygiene Eye-ovog daljinskog praćenja pružaju mogućnost da se poveća efikasnost, kao što su različite postavke programa za optimizaciju svakog dozatora i dopune kako bi se stvorila sredina koja odgovara načinu na koji se koristi.

Zadovoljstvo kupaca - Praćenje korišćenja proizvoda u toaletima pruža ključne metrike koje služe kao dokaz standarda usluge kod kupaca.

Efikasna komunikacija - Hygiene Eye kontrolna tabla daje trenutni pregled vaših objekata i potreba za čišćenjem, tako da možete direktno slati poruke i zahteve vašem osoblju za čišćenje putem Hygiene Eye aplikacije i pregledati njihove odgovore.

Poslovna vrednost - uštede u nepotrošenim proizvodima, vremenu čišćenja pri proveri dozatora i netačnoj nabavci proizvoda.

Počnite da vodite brigu o toaletima na pametan način već danas!

Pogledajte ponudu dozatora i propratnih dopuna koje podržavaju Hygiene Eye sistem na sledećem linku.

Tagovi

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha