fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu

Fugenial, Nemački brend koji je odigrao ključnu ulogu prilikom uspostavljanja profesionalne infrastrukture za čišćenje i higijenskih standarda u istočnoj Nemačkoj, a kasnije i u čitavoj Evropi.

Razvijali su profesionalne alate za čišćenje i ponosni su na svoju liniju proizvoda pod nazivom Fuginator - četka za čišćenje fugni.

Više informacija o samom proizvođaču možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije:
http://fugenial.com/

Hygiene Systems d.o.o. je ovlašćeni distributer Fugenial brenda za Srbiju.
Za više informacija o samim proizvodima možete kontaktirati naš korisnički centar, ili pogledati našu ponudu u Online Shop-u.
Naš tim je tu za Vas kako bi Vam pomogao da pronađete najoptimalnije rešenje.

Četka za čišćenje fugni - FUGINATOR MASTER

Prilikom čišćenja fugni pri različitim tipovima industrija, u zonama za preradu hrane ili na bilo kojoj lokaciji koja zahteva profesionalno čišćenje prema HACCP standardu, FUGINATOR - četka za čišćenje fugni je prvi izbor. Mašine za proizvodnju, fugne između pločica i područja koja obična četka ne može dao čisti, sa upotrebom Fuginatora postaju istinski čisti.

fugenial fuginator
DIZAJN

Jednogodišnji razvoj savršenog dizajna FUGINATOR MASTER četke. Ručka i čekinje su optimizovani za lako, brzo i temeljno čišćenje fugni. Zahvaljujući ergonomskom obliku, korisnik direktno svojom snagom direktno utiče na proces čišćenja. Svakodnevno čišćenje i upotreba Fuginator četke ne utiče na zamaranje osoblja.

Prednosti:
 • Ergonomski oblik, za idealan prenos snage i čišćenje bez umora
 • Nema gubitka snage. Četkica deluje direktno unutar same fugne
 • Ručka bez oštrih ivica
 • HACCP standard: beli držač i četvorobojni sistem za dlake
 • Čekinje na kraćoj strani: za čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su lajsne

MATERIJAL

Drška četke FUGINATOR MASTER je napravljena od polipropilena.

Prednosti:
 • Lagan i robustan
 • Pluta iznad vode
 • Ne krivi se (četku možete očistiti vrućom vodom)
 • Otporan na kiseline
 • Možete se sterilisati

KVALITET - NAPRAVLJEN U NEMAČKOJ

Četka za čišćenje fugni FUGINATOR MASTER je dizajnirana i razvijena a proizvedena u Nemačkoj. Registrovani zaštitni znak u EC. Dobro promišljen proizvod za čišćenje zglobova.


APLIKACIJA

Tokom čišćenja podova vaše fugne upijaju prljavštinu i različite vrste bakterija. Obična četka ili krpa mogu da očiste samo površinu poda, ali ne i prljavštinu koja se nalazi u fugnama. FUGINATOR je čistač fugni sa specijalnim vlaknima i ergonomskom drškom, za lako i jednostavno korišćenje. Vlakna deluju direktno na fugne pod određenim uglom i ostavljaju ih higijenski čistim.
U kombinaciji sa sredstvom za čišćenje fugni FUGIREIN, četka za fugiranje FUGINATOR dolazi do punog učinka.
Napomena: najefikasnije čistite kada koristite odgovarajuće alate i dajete čišćem FUGIREIN-u neko vreme da se sam obradi na prljavštini.


UPOTREBA

Uglovi, praznine, pukotine, rascepi: Gde god se ne možete pouzdati u klasičnu četku, FUGINATOR MASTER je pravi izbor.

Kupatila i toaleti u ugostiteljstvu i hotelima: Očistite svoje tuševe i kade kliznih ili sklopivih vrata, zaptivače i slavine pomoću FUGINATOR MASTER-a. Mineralni, cementni i trajno elastični spojevi zadržaće svoj izgled i vrednost.

Profesionalne kuhinje i područja proizvodnje hrane: Sudopere, fuge na radnim površinama, zaptivke frižidera, mašina ili proizvodnih pogona, sve to su legla bakterija, plesni i prljavštine. Sada možete održavati sve fugne uredno čistim pomoću FUGINATORA.


BOJE

Sve četiri boje predstavljaju isti stepen krutosti. Bojenje četkice za fugovanje FUGINATOR MASTER omogućava vam čišćenje prema HACCP standardu profesionalne industrije čišćenja. Svaka boja predstavlja jedno jedino područje upotrebe. Lako izbegavate unakrsnu kontaminaciju.
 • Crvena
  Čišćenje toaleta, pisoara i pločica i fuga pored njih.
 • Žuta
  Čišćenje sanitarnih čvorova, poput sudopera, pločica, regala, slavina, tuša ili kade.
 • Zelena
  Čišćenje kuhinja, sudopera, uglova.
 • Plava
  Univerzalna upotreba na podovima, nosačima, mašinama itd.

Tagovi

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha