fbpx
0

Korpa

Naš sajt priznaje i poštuje Vaše pravo na poverljivost podataka. Zbog toga se obvezujemo na čuvanje privatnosti i sigurnosti informacija i podataka koje putem web stranica na domenu HYGIENESYSTEM.com s nama podelite. Nijedna privatna informacija neće biti prosledjena trećim licima bez Vašeg prethodnog dopuštenja, ili eventualno u slučaju da to od nas zahtevaju organi i istitucije Republike Srbije.

Vaše korišćenje stranica na ovom sajtu podrazumeva da ste saglasni sa ovom Politikom privatnosti.

Ovaj sajt prikuplja samo one informacije koje su bitne za ostvarenje svrhe ovih internet stranica, a to je omogućavanje korisnicima pravo na informisanje o novostima na ovom sajtu, kao i mogućnost online poručivanja proizvoda iz našeg asortimana.

Ovaj sajt garantuje da će poverljivo čuvati sve podatke o svojim klijentima. Podatke neće prosledjivati, prodavati, iznajmljivati niti razmenjivati s trećim licima bez Vašeg odobrenja.

Sajt se obavezuje na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitih aktivnosti korisnika.

Korišćenjem naših web stranica ustupate nam pravo pribavljanja i korišćenja informacija koje ste ostavili na sajtu na način na koji je to ovde iznešeno. Ukoliko promenimo neke uslove u našoj Politici privatnosti, te promene ćemo objaviti na ovoj stranici kako biste uvek imali uvid u način na koji koristimo podatke koje ste nam poverili.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važece ukoliko nisu objavljene na ovoj internet strani. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišcenje sajta ili ponudjenih usluga podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.

Ove internet stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web stranice. Naš sajt nije odgovoran za sadržaj i Politiku privatnosti tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti, obavestite nas o tome, i onda ćemo takve linkove ukloniti.

Zahvaljujemo Vam na korišcenju našeg portala,
Vaš Hygiene Systems d.o.o.

Tagovi

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha