fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu
hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas

Pozivamo vas da nas posetite na sajmu automobila u Beogradu, u hali 2, nivo B, od 12.05. do 15.05.2022. godine, na kojem ćete imati priliku da saznate sve potrebne informacije u vezi sa efikasnim i sigurnim pranjem vozila. Naši profesionalni timovi biće tu da odgovore na sva vaša pitanja i pojasne vam detalje proizvoda iz naše ponude.

Opširnije...

Obaveštavamo sve cenjene posetioce i klijente da Hygiene Systems d.o.o neće raditi 22, 23, 24, 25. Aprila, kao i 2. i 3. Maja. 

Opširnije...

Hygiene Systems d.o.o učestvuje na 17. HORECA sajmu ugostiteljske opreme koji će se održati, u sklopu 43. Međunarodnog Sajma turizma, na Beogradskom sajmu u periodu od 24. do 27. marta 2022.godine.

Opširnije...

Egholm Park Ranger 2150 je osnovna mašina za asortiman Park Ranger dodataka za rad tokom cele godine (u svim sezonima). Sa zglobnim volanom i sa širinom od samo 1 m Park Ranger namenska mašina pruža profesionalne performanse čak i u najskučenijm mestima i laka je za manevrisanje zhvaljujuči servo volanu i radijusu okretanja od samo 1,5 m. Pogon na sva četiri točka i motor od 28 KS obezbeđuju snagu u svim situacijama rada.

Opširnije...

Sledeća

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha