fbpx
0

Korpa

hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


Kompanija Diversey koristi decenije globalnog iskustva i specijalizovana je za dizajniranje dozirnih sistema za kontrolu razblaživanja i primenu u različitim industrijama i poslovanjima.
Diversey nudi sveobuhvatan spektar pouzdanih, visokokvalitetnih sistema za kontrolu razblaživanja kako bi stvorili vrednost, smanjili rizike i povećali produktivnost. U daljem tekstu ćemo ukratko opisati dozirne sisteme koje imamo u ponudi.

Prednosti Quattro Select sistema doziranja: Smanjuje opasnosti na radnom mestu

Quattro Select sistema kompanije Diversey je visoko efikasan sistem za doziranje koji se montira na zid i pogodan je za srednje i veće objekte. Ormarić koji se zaključava može primiti do četiri kesice koncentrata proizvoda, a 100% bezbedno razblaživanje garantuje da zaposleni neće doći u kontakt sa koncentrisanim hemikalijama.
Ovaj dozirni sistem je dizajniran za više korisnika i različite zahteve proizvoda, omogućavajući jednostano i sigurno punjenje prskalica, kofa i mašina za ribanje. Uvek se dostavlja ista količina radnog rastvora optimalnom brzinom punjenja, što sprečava trošenje hemije i pomaže pri kontroli troškova usled prekomernog ili premalog doziranja. Koncentrovani proizvodi koji se prepoznaju pomoću boja i pomoćna sredstva čine obuku korisnika jednostavnom i lako razumljivom, što sve zajedno značajno poboljšava efikasnost.
Dve kesice Quattro Select od po 2,5 L mogu da isporuče do 2.500 L istog proizvoda u formatu „spreman za upotrebu“. To znači uštedu u transportu i skladištenju proizvoda, kao i manje otpada od ambalaže, što je blagonaklono prema životnoj sredini i pozitivno utiče na održivo poslovanje. Dodatno, svi potrebni koncentrati dnevnih sredstava za čišćenje toaleta, površina i podova su sertifikovani sa EU-Ecolabel-om, ispunjavajući najnovije kriterijume.

Revolucionarna tehnologija za kontrolu razblaživanja najnovije generacije Diverflow

Diverflow sa Sure Link™ je sistem za razblaživanje montiran na zid koji isporučuje koncentrovane proizvode sa konzistentnim razblaživanjem putem svoje vodene veze. Inovativni sistem zaključavanja čepa i mehaničko zaključavanje boce osiguravaju pravilno postavljanje proizvoda. Od ručnog pranja posuđa do pranja pultova, od toaleta do podova, sistem Diverflow sa Sure Link™ kompanije Diversey® pokriva ceo spektar vaših potreba za čišćenjem dok pruža održive rezultate - dosledno, bezbedno, jednostavno.Jednostavan za upotrebu, sistem se može postaviti na lokaciji po vašem izboru.
Ne zahteva električne priključke i pogodan je za punjenje prskalica, kanti ili sudopera. Diverflow je efikasan dozirni sistem koji dostavlja konstantno razblaživanje proizvoda i omogućava precizno punjenje prskalica, sudopera i kanti. Inovativni sistem zaključavanja čepa i mehaničko zaključavanje boce garantuju ispravno postavljanje proizvoda pritom značajno smanjuje upotrebu plastične i kartonske ambalaže. Pored navedenog, sistem ima ugrađen sigurnosni mehanizam gde se dugme za doziranje može pritisnuti samo jednom svakih 8 sekundi. Proizvodi se brzo i lako prepoznaju jer su obeleženi različitim bojama i poklapaju se sa bojom opreme (flašama, prskalicama…), ispunjavajući sve standarde u prehrani i higijeni. Diverflow je jednostavan i lak sistem za korišćenje koji zahteva minimalnu obuku.

Hygiene Systems je ovlašćeni distributer kompanije Diversey i možemo obezbediti dozirne sisteme Quattro Select, Diverflow, QFM i SmartDose. Ukoliko ste zainteresovani, pozovite nas, a naš prodajni tim će Vas rado posavetovati o rešenju koje je najbolje za održavanje higijene u Vašem poslovnom okruženju.

Tagovi

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha