fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu

Diversey, Američki brend, nastao pre 100 godina, koji je godinama razvoja i raličitih akvizicija postao jedan od značajnih svetski vodećih brendova u sferi higijene.

Misija kompanije Diversey je briga i zaštita ljudi sistematskim vođenjem higijene, prevencije infekcija i rešenjima za brzo i efikasno čišćenje. Kompanija razvija i isporučuje inovativne proizvode, usluge i tehnologije koji unapređuju i štite životnu sredinu i ljudstvo. Brend Diversey postao je sinonim za kvalitet proizvoda, usluga i inovacija.

Potpuno integrisani paket rešenja kombinuje patentirate proizvode - hemikalije, opremu za doziranje, mašine za čišćenje, usluge i digitalnu analizu. Kompanija DIversey je parnter od poverenja - opslužuje više od 85.000 kupaca u preko 80 zemalja sa mrežom od oko 8500 zaposlenih širom sveta. 

Diversey je jedan od vodećih svetskih brendova koji gradi industriju čišćenja i higijene u prehrambenoj industriji. Klijentima pruža bezbrižannost pomažući im da održe integritet brenda kako bi se mogli da fokusiraju svoj dalji razvoj poslovanja. Kroz sveobuhvatne ponovljive usluge, Diversey isporučuje najviše standarde krajnjim kupcima kako bi postigli poboljšanu operativnu efikasnost i ekološku održivost.

Više informacija o samom proizvođaču možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije:
https://diversey.com/

Hygiene Systems d.o.o. je ovlašćeni distributer Fugenial brenda za Srbiju.
Za više informacija o samim proizvodima možete kontaktirati naš korisnički centar, ili pogledati našu ponudu u Online Shop-u.
Naš tim je tu za Vas kako bi Vam pomogao da pronađete najoptimalnije rešenje.

Tagovi

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha