fbpx
0

Korpa

hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


Hygiene Systems d.o.o učestvuje na 18. HORECA sajmu ugostiteljske opreme koji će se održati, u sklopu 44. Međunarodnog Sajma turizma, na Beogradskom sajmu u periodu od 23. do 26. februara 2023.godine.

Beogradski Sajam turizma već više od 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ovogodišnji, 48. Međunarodni sajam turizma obuhvata i međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme "HORECA". 

Turistička privreda se danas uspešno prilagođava potrebama turista, kako u potrazi za novim i zanimljivijim destinacijama, tako i u primenjivanju novih tehnologija i standarda u opremanju turističkih objekata. Ugostiteljstvo i hotelijerstvo čine pokretačku snagu turističke privrede, i svakako je neophodno da se adekvatno predstave na sajmu.

Ove godine 18. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme, HoReCa, biće prava prilika kompanijama koje se bave proizvodnjom i distribucijom ove opreme da predstave svoje najnovije proizvode. Posetioci sajma biće u prilici da vide najsavremeniju opremu i sve vezano za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. U izložbenom delu moći će da vide kompletnu opremu za kuhinje, restorane i barove. Od opreme za hotelijerstvo, u ponudi su sigurnosni sistemi i sistemi za rezervacije, posteljine, kompletna oprema za održavanje higijene i oprema za bankete. Osim toga, izlagači će ponuditi i stručnu literaturu, publikacije, i sve što je vezano za edukaciju budućih kolega. Naročite pažnja je posvećena tehnološkim inovacijama i IT rešenjima, sistemima za video nadzor i ozvučenjima.

Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Podsetićemo Vas da je Hygiene Systems d.o.o. ovlašćeni uvoznik i distributer 20 brendova:
Tork, Nilfisk, Kiehl (+KAW Kiehl), Tana Professional, Vermop, Plum, Egholm, 3M, Electrolux Professional, FBK, GFL, Fre-Pro, Paxxo, Vileda Professional, CM2W, Fugenial, Tubeless, Schmidt, Diversey.

Ovom prilikom Vas pozivamo da nas posetite na Sajmu turizma i HoReCa opreme u periodu od 23. do 26. februara 2023. godine gde ćete imati priliku da saznate najnovije trendove u oblasti profesionalne higijene i da se informišete o najnovijim proizvodima u našem asortimanu.

sajam turizma 2022 2

Tagovi

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 5000,oo RSD * za kupovinu naših proizvoda
captcha